Tålig och snygg bordsvagn

Share on facebook
Share on twitter
Bordsvagn

Om du är på jakt efter ett smidigt och enkelt sätt att förvara samt transportera föremål eller mat, har du kommit till helt rätt! 

Stort utbud

Hos Movetech hittar du ett brett utbud av olika sorters rullvagnar och bordsvagnar. Här får du rullvagnar som är robusta, stabila och praktiska. Och inte nog med det – de är dessutom ergonomiska att hantera! Välj mellan alla rullvagnar som finns i olika utföranden så som olika stilar, storlekar och med olika funktioner. Vare sig du behöver en rullvagn med bromsar eller med körhandtag, lär du hitta det. Har du letat efter en rullvagn med extra slitstarka hjul eller med breda hyllplan, men inte funnit det som du söker? Inga problem, då kan vi glädja dig med att du inte behöver leta längre. Ja, som du ser erbjuds du ett gigantiskt utbud av högkvalitativa rullvagnar som dessutom är estetiskt tilltalande. 

Robust vagn

En rullvagn är en viktig komponent i butiken, på lagret eller kanske på kontoret. Det gäller att fundera på vilken slags rullvagn som just du behöver till din verksamhet. Men, självklart passar en snygg rullvagn även lika bra hemma i köket eller vardagsrummet!
Rullvagnarna har rostfria egenskaper, vilket lämpar sig perfekt för industri, lager, servering, kontor eller lunchrum. De är alla tillverkade i en mycket robust konstruktion och tål en hög maxvikt. De flesta rullvagnar har dessutom en yta av plastlaminat som garanterar att de står emot aggressiva vätskor väl.
Letar du efter en rullvagn som tål väldigt hög vikt? Då väljer du deras allra mest robusta bordsvagn som kan stoltsera med att tåla en maxbelastning på så mycket som 800 kilo. Den har MDF direktlaminerade hyllor som du inte behöver oroa dig över att förstöra – de tål så väl kokande vatten som alkalier.
Tveka inte att kontakta din leverantör om du behöver råd inför köpet! De hjälper dig mer än gärna.

Lämna gärna en kommentar

Om Govdata

Här skriver vi om artiklar och nyheter som främst rör ekonomi, finans och data. 

Vi postar även om nyheter som rör myndigheter och statliga instanser.

Senaste inlägget

Signa upp för vårt nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev för att inte missa några aktuella nyheter som lanseras på sajten.