Hur du hittar det bästa kreditkortet 2022

Share on facebook
Share on twitter

När det kommer till att hitta bästa kreditkortet så behöver man kolla på olika parametrar för att besluta vilket kreditkort som lämpar sig bäst för just ditt behov. Det finns en rad olika jämförelsesajter på nätet som ägnar sig åt att ständigt uppdatera, lista och jämföra alla olika kreditkort som finns på marknaden. Generellt sett så säger majoriteten av sajter att det är Re:members kreditkort som är det bästa kreditkortet 2022. 

Några fördelar som du får med Re:members kreditkort är saker som:

  • Upp till 25% rabatt i över 300 butiker
  • Prisgaranti
  • Bra försäkringar
  • Ingen årsavgift
  • Räntefri kredit på upp till 100.000 kr i 56 dagar

Som kund hos Re:member och innehavare av ett kreditkort från de så erbjuds du som förmån upp till 25% rabatt i över 300 olika butiker. Perfekt för dig som handlar mycket och framför allt nätshoppar. 

Du innefattas även av en prisgaranti som innebär att om du köper en vara med ditt kreditkort och inom 90 dagar hittar samma vara hos en annan aktör till ett lägre pris så krediteras du mellanskillnaden. Maxbeloppet för prisgarantin är 5000 kr. 

Du innefattas av mycket bra och utökad reseförsäkring som täcker upp för saker som avbokningsskydd, ersättning för försenat eller förlorat bagage och ersättning för försenat eller inställt flyg. Du behöver ha betalat minst 50% av kostnaden för resan med ditt kreditkort för att kunna nyttja dessa försäkringar och den täcker även upp för partner och barn under 23 år. 

Re:members kreditkort är även helt fri från avgifter, du har ingen varken månads- eller årsavgift för kortet. Många andra kreditkort har en månadsavgift på allt ifrån 100 kr till 550 kr/mån. 

När du blir kund hos Re:member så görs en kreditprövning där en kredit bestäms utifrån din personliga kredit score och du erbjuds upp till 100.000 kr i räntefri kredit i hela 56 dagar. Det betyder att så länge du betalar tillbaka pengarna inom 56 dagar så har du ingen kostnad på krediten över huvud taget. 

Ett kreditkort är därför ett oerhört bra alternativ till att använda ditt vanliga debetkort som du fått utfärdat av banken som helt saknas bonus och olika förmåner som du får från ett kreditkort. 

Lämna gärna en kommentar

Om Govdata

Här skriver vi om artiklar och nyheter som främst rör ekonomi, finans och data. 

Vi postar även om nyheter som rör myndigheter och statliga instanser.

Senaste inlägget

Signa upp för vårt nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev för att inte missa några aktuella nyheter som lanseras på sajten.