Hur du enklast blir av med sms lån

Share on facebook
Share on twitter

Har du råkat ut för att hamna i skuldträsket med många sms lån som ligger dig hack i häl? Du kan lugna dig själv med att du inte är ensam. Sms lån är en mycket vanlig låneform som bara blir mer och mer förekommande på marknaden där nya aktörer ständigt tampas om att ha bäst erbjudanden och marknadsföra sig för att locka folk till att ta nya, snabba och dyra krediter. Det finns absolut fördelar med sms lån, några utav de är att det är mycket enkelt att få ett sms lån, andra är att det går mycket fort att få pengarna utbetalda på kontot. Faktum är att det till o med finns kreditgivare som betalar ut pengar för sms lån även på kvällar, helger och röda dagar. Varje aktör gör sitt yttersta för att sticka ut från mängden och ta sig an nya kunder med sina dyra krediter.

Vanligt förekommande är att man tar ett sms lån och har för avsikt att betala tillbaka det inom utsatt tid, men något nytt dyker upp som gör att möjligheten inte finns och man där och då i stundens hetta istället väljer att ta ett nytt sms lån för att släcka det gamla sms lånet. Detta är ett sätt som vi starkt avråder. Anledningen är att karusellen sätts igång och den är väldigt svår att stanna där krediterna och avgifter snabbt tappar kontroll. 

Har du hamnat i denna fälla så finns det andra låneformer att ta såvida det inte gått så långt att du fått en betalningsanmärkning. Det finns olika typer av låneformer men några av de är ett omstartslån eller ett blancolån. Det är krediter som ofta är lite högre i summan än ett sms lån men som kommer med betydligt schysstare villkor där framför allt lägre ränta är en utav faktorerna. 

Här har du möjlighet att samla dina lån och bli kvitt dess dyra krediter med höga avgifter och räntor som snabbt skenar iväg. Du har istället ett enda lån och du har stenkoll på vad det kommer att kosta dig varje månad. 

För att hitta det lån som passar just ditt behov så finns det en rad olika jämförelsesajter på nätet som specialiserat sig på att jämföra olika typer av lån och krediter. En av dessa sajter som vi starkt kan rekommendera är www.hittasmslån.se. Vid första anblick kan det anses tvivelaktigt då sms lån presenteras på sidan, men de är också mycket noga med att betona vikten i att avråda från sms lån i de fall som det inte är en bra låneform. De jämför även och listar andra typer av lån, bland annat både omstartslån och blancolån som vi nämnde ovan som en bra lösning för att lösa ut dyra sms lån och krediter. 

Lämna gärna en kommentar

Om Govdata

Här skriver vi om artiklar och nyheter som främst rör ekonomi, finans och data. 

Vi postar även om nyheter som rör myndigheter och statliga instanser.

Senaste inlägget

Signa upp för vårt nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev för att inte missa några aktuella nyheter som lanseras på sajten.